Verhuur

Beschikt u zelf niet over een kampeermiddel, maar wilt u toch bij ons genieten van de rust en de ruimte? Dat kan! Huur bijvoorbeeld onze compleet ingerichte caravan. Of geniet van alle gemakken in een pipowagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Caravan

De caravan met voortent is geschikt voor 2 volwassenen met of zonder 2 kinderen. In de caravan bevindt zich een vast, ruim 2 persoons bed. Dit bed wordt opgemaakt voor u klaargemaakt. Wanneer u met kinderen komt, kan het 2 persoons zitje in de caravan omgebouwd worden tot een stapelbed met hekjes. Ook deze bedden worden voor u opgemaakt. In de voortent, voorzien van houten vloer, is er gelegenheid om zelf te koken en staat er een tafel met stoelen tot 4 personen. Keuken- en vaatdoeken zijn aanwezig. Net als borden, bestek, pannen en servies. Om te douchen en gebruik te maken van het toilet, kunt u naar het toiletgebouw. U hoeft dus alleen uw eigen kleding en handdoeken mee te nemen. Op verzoek kunnen wij een campingbedje als box klaarzetten, net als een kinderstoel en een babybadje.


Pipowagen

Ook is er bij ons op het terrein een pipowagen ter beschikking. Deze wagen is geschikt voor 2 personen. In de wagen vindt u een comfortabel 2-persoons bed, voorzien van beddengoed en een tafel met 2 stoelen. Er is een koffiezetapparaatje en waterkoker. Thee en koffie zijn bij de prijs inbegrepen. Verder is er een koelkastje. Wanneer u het uzelf gemakkelijk wilt maken, kunt u een ontbijt erbij reserveren a €7,50 per persoon. Ook bij de pipowagen maakt u gebruik van het toiletgebouw.