Wie zijn wij?

Wij zijn Gepco en Hilga Slomp. Samen met onze 3 kinderen, Danny, Diede en Hidde, wonen wij sinds 2016 op de Boermastreek 12 te Exloërveen.

Samen genieten we van de rust en ruimte die deze plek met zich meebrengt. We genieten van de uitzichten en de stilte om ons heen.

Door onze verhuizing naar de Boermastreek, kreeg onze droom om zelf een camping te beginnen steeds meer vorm en hebben we er voor gekozen de sprong te wagen. Waar Gepco het ondernemers bloed van huis uit heeft mee gekregen, moet Hilga het meer hebben van de creatieve kant van de onderneming. Hilga bedenkt, zowel praktisch als creatief, en Gepco voert het uit. Veel zelf bedenken en uitvoeren. Dat maakt ons samen sterk.

In onze digitale tijdperk merken we dat onze kinderen, maar ook de kinderen die Hilga in haar werk tegenkomt, veel gericht zijn op de media. Alles staat tegenwoordig online en het liefst ‘spelen’ ze de hele dag op de tablet. We hopen dat de omgeving van de Boermastreek kinderen uitdaagt om hun kennis te vergaren uit de natuur en je hierdoor lichamelijk en geestelijk beter te voelen.

Daarom nodigen we iedereen van harte uit op minicamping Het Zoersche Land om ook te genieten van de rust en ruimte die deze omgeving biedt.

Wie weet... tot gauw!

Met hartelijk groet,
Familie Slomp.

famillie_slomp