Huisregels

Vakantie betekent lekker doen waar je zelf zin in hebt, maar om het gezellig met elkaar te houden hebben we toch enkele regels.


Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur. Graag melden bij aankomst. Indien er niemand aanwezig is, kunt u ons bellen en mag u alvast een plekje uitzoeken op het terrein. Wij komen dan vanzelf bij u om gegevens te noteren.


Zoals bij alles komt aan alle leuke dingen een einde. Zou u de avond voor vertrek met ons af kunnen rekenen?


Parkeren kan op de parkeerplaats en liever niet bij de straat. We gaan uit van maximaal 1 auto per kampeerplaats.


Voor het behoud van het gras liever geen plastic gebruiken. Graag gebruik maken van alternatieve middelen, zoals tenttapijt van rubber.


Om allemaal gebruik te kunnen maken van een schoon en fris toilet of douche, vragen we u alles netjes achter te laten.


Afval scheiden vinden we erg belangrijk. Bij de afwasplaats hebben we dan ook verschillende bakken om u glas, papier en plastic achter te laten. Naast het toiletgebouw staat de afvalcontainer voor het restafval. Laat geen afvalzakken buiten liggen in verband met ongedierte, we leven immers op het platteland. Voor grofvuil, zoals kapotte stoelen, tenten of luchtbedden kunt u bij de stort terecht.


Ons poes, Moos, wordt misschien graag aangehaald, maar wilt u haar verder met rust laten? Wanneer de kippen voldoende eieren leggen, kan er tegen een kleine vergoeding verse eitjes gekocht worden.


Wij zijn op geen enkele wijzen aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiele schade ontstaan tijdens het verblijf op onze camping.


Bij het sanitairgebouw is een brandblusser en een EHBO kist aanwezig. Deze graag alleen gebruiken of openen indien noodzakelijk.


Het gebruik van de speeltoestellen is geheel op eigen risico. Wil je op de trampoline, dan graag de schoenen uit. En in verband met de veiligheid 1 kind per keer.


Geluid en/of muziek is zacht toegestaan. Houdt daarbij rekening met elkaar en met de buren. Na 22.00 uur houden we het rustig op de camping.


Om te voorkomen dat de stoppen doorslaan zijn elektrische kachels en airco’s niet toegestaan.


Huisdieren zijn in overleg welkom. Honden moeten aangelijnd zijn. We gaan er vanuit dat de huisdieren geen overlast geven voor de andere kampeerders. Graag uitlaten buiten de camping. Wilt u ook hier gebruik maken van poepzakjes? De omgeving buiten de camping willen we ook graag schoonhouden, net als onze schoenen.


We vinden het fijn dat je geniet van het terrein en gunnen dat ook de volgende gasten. Beschadig daarom geen bomen, struiken en bloemen.